Logo gemeentenieuwsonline.nl

Informatieavond bouwplan Loostraat 8 Bemmel

  Zakelijk

BEMMEL - Al meerdere jaren is de voormalige dokterspraktijk op de hoek van de Loostraat en de Herkenrathweg in Bemmel niet meer als zodanig in gebruik. Door de voormalige eigenaar zijn plannen gemaakt voor de ontwikkeling, echter zijn deze nooit concreet uitgewerkt. Begin 2018 heeft Jan Oosterhout Ontwikkeling BV een aangepast plan voorgesteld, waaraan de gemeente medewerking wil verlenen.
Het bouwplan omvat een half verdiepte parkeerkelder met daarboven drie bouwlagen met totaal 9 appartementen. Op de bovenste verdieping komt een penthouse. Het project heeft de naam De Merlet gekregen.
Voorafgaand aan wijziging van het bestemmingsplan wil de ontwikkelaar de plannen presenteren aan de omwonenden en overige geïnteresseerden. Dit zal door middel van een inloopavond plaatsvinden op woensdag 12 december a.s. van 19.00 tot 20.30 uur. Locatie: Het Wapen van Bemmel aan de Dorpsstraat 52 te Bemmel.
Voor alle duidelijkheid; deze inloopavond is met name bedoeld om omwonenden te informeren over de noodzakelijke aanpassing van het bestemmingsplan. Er zijn op deze avond nog geen verkoopstukken beschikbaar. Wel zal de planuitwerking tot nu toe gepresenteerd worden.

Meer berichten