Afbeelding

Persoonlijke aanpak bij uw (echt)scheiding

Zakelijk

HUISSEN - Het nieuwe jaar is begonnen en de balans is opgemaakt, scheiden is onvermijdelijk. Een scheiding is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Een scheiding gaat over emoties, over praktische zaken en over geld. Hoe kom je daar samen uit?

Mediation. Eugenia van Bon uit Huissen is MfN-registermediator en een ervaren financieel adviseur. Zij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van stellen die uit elkaar gaan. Zij is op persoonlijke wijze betrokken in een vaak beladen en onzekere periode van jullie leven.

Van A tot Z. Jullie komen voor veel keuzes te staan. Over de zorg voor jullie kinderen. Over gezamenlijke bezittingen en schulden en minimaal één verhuizing. Over kinder- en partneralimentatie, toeslagen en pensioen. Met Eugenia als echtscheidingsmediator hebben de (ex-)paren te maken met één aanspreekpunt die voor jullie doorrekent en coördineert, financieel, fiscaal en juridisch.

Samen afspraken maken over de afwikkeling van de scheiding betekent samen beslissen over de toekomst van jezelf en de kinderen, zodat je beiden verder kunt met je leven. En niet onbelangrijk, mediation is sneller èn goedkoper dan een scheiding met advocaten.

Wanneer partijen al de stap naar een advocaat hebben gezet, is er vaak behoefte aan een second opinion over de financiële kanten van de scheiding. En ook na de scheiding kunnen er nog vragen zijn. Daarvoor kun je ook bij Eugenia terecht. Eugenia begeleidt naar een stukje rust.

'Ik nodig jullie uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.'

www.scheidingsbegeleiding.com; eugeniavanbon@scheidingsbegeleiding.com; T 06 26628726.

Uitgelicht

Digitale krant