Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Ron Kieft)
(foto: Ron Kieft)

La Coupe Hairstyling: groen, innovatief en vakkundig!

  Zakelijk

ARNHEM - Als beste kapper van Arnhem zuid bewijst La Coupe Hairstyling dat een kapper groen kan zijn. Het gebruik van gerecyclede parabenen- en siliconenvrije producten, ledverlichting in het hele pand, waterbesparende kranen en een compleet natuurlijke haarkleuring, zijn hier de voorbeelden van.

Om klanten te belonen voor het recyclen van plastic, is elke lege shampoofles van Biolage 1,00 euro waard. Bij aankoop van een nieuwe fles ontvang je direct de recyclekorting!


Knip, kleur en beautybehandelingen
Vanzelfsprekend kun je bij La Coupe Hairstyling uitstekend terecht voor al je knip- en kleurwensen, maar ook voor beautybehandelingen ben je aan het juiste adres! Extensions, wenkbrauwen epileren met een touwtje en ook de populaire henna brow-techniek behoren tot deze behandelingen.

Uitbreiding met nieuwe medewerkster
Vanaf 1 augustus wordt het team uitgebreid met een nieuwe haarstylist, Jojanneke! Zij is jaren werkzaam geweest bij een kapsalon in Huissen en komt nu naar Arnhem voor een nieuwe uitdaging bij La Coupe! U kunt alvast een afspraak bij Jojanneke maken via de website, www.lacoupehairstyling.nl.


Online afspraken maken
Om je afspraak zo makkelijk mogelijk te maken kun je die online inplannen via de site: www.lacoupehairstyling.nl . Ook kun je de speciaal ontwikkelde app downloaden waarmee een afspraak maken nòg sneller gaat, via Salonhub, de Kapperapp! Volg ons ook op Facebook en Instagram.

La Coupe Hairstyling, Ridderkerkpad 3 Elderveld Arnhem; 026 3815016.

Meer berichten