Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wim Broersen
Wim Broersen (Foto: Anne Melse)

Fysiotherapeut Wim Broersen stopt na 37,5 jaar

  Zakelijk

HUISSEN - "Vanaf medio 1982 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in Huissen. Inmiddels zo'n 37 1/2 jaar!"

Aanvankelijk vanaf 1984 in een maatschap met Dorine Laurent, waarin later in 1986 Lo van Oeyen ook toetrad. Vanaf 2000 bestaan wij tot op de dag van vandaag als Praktijk voor Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen.

In al die jaren heb ik met veel enthousiasme en plezier mijn beroep mogen uitoefenen en me thuis gevoeld in Huissen. Per 1-1-2020 zal ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut beëindigen en mijn deel van de maatschap overdragen aan Anouk van Oeyen.

Vol energie mag ik een nieuwe levensfase tegemoet gaan. Met veel waardering kijk ik terug op de samenwerking met collega's, huisartsen en overige disciplines in de zorg.

Ik ben trots op het team van onze praktijk. In Lo van Oeyen heb ik een fantastische inspirerende collega en maat gehad, een steun onder alle omstandigheden. Ik dank alle patiënten voor het vertrouwen, de vele bijzondere momenten en contacten. Ik zal dit gaan missen."

"Op 20 december is er de gelegenheid afscheid te nemen tijdens een informele inloop tussen 16.00 en 18.00 uur op de praktijk in Medisch Centrum Stadswal, Van Voorststraat 1, Huissen. Graag zie ik u op 20 december", aldus Wim Broersen.

Meer berichten