Harmonie tijdens - bijna - generale repetitie. (foto: Jorg van den Burg)
Harmonie tijdens - bijna - generale repetitie. (foto: Jorg van den Burg) Foto: Jorg van den Burg

Harmonie Angeren laat in Dorpshuis afgelopen eeuw de revue passeren

Algemeen

ANGEREN - Op zaterdagavond 6 november zal het jubileumconcert ‘Oh wat een 100 jaar!’ plaatsvinden. Een gezellige avond waar uiteraard van alles is te horen, zien en beleven in het Dorpshuis in Angeren.

Natuurlijk wordt stil gestaan bij het 100-jarig jubileum van de harmonie. Maar niet op een standaard manier. Geïnspireerd door het RTL4 programma ‘Oh Wat een Jaar’ wordt het publiek meegenomen door de afgelopen eeuw. Met veel vrolijkheid en humor.  De avond zal worden gezongen en gepresenteerd door Martijn van Vuuren en Hanneke Engels, die het publiek vaker wisten te raken en vermaken tijdens  themaconcerten. Zij mogen dan ook deze keer niet ontbreken.

Het repertoire is – ook deze keer – divers. Van songfestivalwinnaar Arcade tot het prachtige Bridge of Troubled Water, Bella Ciao tot aan ‘Show must go on’ van Queen. Hoe toepasselijk na de coronaperiode. En omdat de afgelopen jaren onder leiding van Casper Braafhart zulke mooie themaconcerten zijn neergezet, zijn muziekstukken uit zestien themaconcerten samengesmolten tot een 7,5 minuut durende medley. Kortom een leuke en afwisselende avond gaat het zeker worden!

Uiteraard is er een QR-code-check. En geldt er een maximale zaalbezetting. Maar mogen er straks minder mensen in de zaal dan nu is te voorzien, dan krijgen de mensen voorrang die het eerst tickets besteld hebben.

Vanaf donderdag 14 oktober is er kaartverkoop in het Dorpshuis in Angeren of online via de harmonie-website. Voor slechts tien euro maak je dit vrolijke en unieke concert over honderd jaar harmonie mee. Een kaartje is inclusief een gratis consumptie.

Uitgelicht

Digitale krant