A-orkest en jeugdslagwerkgroep. (foto: Henk Sluiter)
A-orkest en jeugdslagwerkgroep. (foto: Henk Sluiter) Foto: Henk Sluiter

Muziekvereniging Volharding deelnemer Rabo ClubSupport

Algemeen

HUISSEN - Op 6 november bestaat muziekvereniging Volharding 70 jaar. Zeventig jaar waarin veel is gebeurd, maar waarin de vereniging ook heeft bewezen midden in de Huissense en in het bijzonder Zandse gemeenschap te staan.

De afgelopen anderhalf jaar heeft de vereniging door alle coronamaatregelen niet veel van zich kunnen laten horen. Maar dat betekent zeker niet dat ze bij Volharding hebben stil gezeten. De leden van de slagwerkgroepen en het A-orkest zijn druk aan het repeteren voor een spetterend jubileumconcert op zondag 14 november. Volg voor verdere informatie www.holhardinghuissen.nl. Dat muziekvereniging Volharding bestaansrecht heeft, bewijst ook wel de betrokkenheid van de inwoners van Huissen en zeker ook van de Huissense ondernemers.

Daarnaast steunt Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het verenigingsleven op diverse manieren. Ook in 2021 ondersteunt de Rabobank de verenigingen via Rabo ClubSupport: elk Rabobank-lid krijgt zo een stem in de verdeling van donaties. Want leden van de Rabobank krijgen inspraak op de verdeling van donaties aan de verenigingen. 

“Ook muziekvereniging Volharding heeft zich ingeschreven voor deelname aan de ClubSupport. Met uw stem zorgen wij er voor dat de Huissense jeugd de mogelijkheid krijgt om op een laagdrempelige manier met muziek in aanraking kan komen. De leden van muziekvereniging Volharding hopen dat de leden van de Rabobank via een stem op de vereniging ervoor zorgen dat wij een extra financieel cadeau tegemoet kunnen zien.”

Uitgelicht

Digitale krant