Aftredende Martin Martens trots op medaille SWL. (foto: Monique Ritzen)
Aftredende Martin Martens trots op medaille SWL. (foto: Monique Ritzen) Foto: Monique Ritzen

Aftredende vrijwilliger SWL in zonnetje gezet

Algemeen

LINGEWAARD - Bij Stichting Welzijn Lingewaard zijn er ongeveer 400 vrijwilligers actief. En een aantal daarvan gaan al jaren mee! Vorige week heeft SWL op feestelijke wijze afscheid genomen van Martin Martens, een van de langst zittende vrijwilligers.

Martin heeft als vrijwilliger heel wat kantoorlocaties van binnen gezien.  In 2004 begon hij als telefoonwacht bij het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Toen dit meldpunt samen ging werken met de SWOL en later Stichting Welzijn Lingewaard werd, verhuisde hij  met zijn vrijwilligerswerk achtereenvolgens mee van de Deken Dr. Mulderstraat naar de Dorpstraat en naar Selman op industrieterrein Huissen. En daarna naar de Cuperstraat Bemmel,  toen SWL in 2015 ging samenwerken met Rijnstad, Driestroom, RIBW.

Elke keer stapte Martin weer trouw op zijn fiets, door weer en wind. Hij was een zeer trouwe en secure vrijwilliger die tot aan Coronatijd actief is geweest. Na al die jaren van trouw, hulp, inzet en precisie was het nu tijd voor een afscheid. Dit gebeurde op feestelijke wijze met een aantal medewerkers van het huidige SWL. Martin werd bedankt voor zijn geweldige bijdrage aan het Meldpunt en daarmee aan Lingewaard! Hij heeft in al die jaren alle mensen keurig telefonisch te woord gestaan en verder geholpen!

“Bent u ook geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Neem dan een kijkje op de (vernieuwde!) website van SWL: www.swlingewaard.nl en ga naar het kopje ‘vrijwilligers en vacaturebank’.”

Uitgelicht

Digitale krant