Herfstkleuren.
Herfstkleuren. Foto: Herman Hendriks

Excursie Biowalking in Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Op donderdag 18 november start om 10:30 uur een biowalk–excursie in Oosterhout. De excursie wordt door gidsen van IVN RijnWaal in samenwerking met gezondheidscentrum ONS Oosterhout georganiseerd en begeleid door studenten van HAN-Nijmegen.

Er wordt gestart vanaf Buitenplaats Oosterhout, Van Boetzelaerstraat 10-12, 6515 EC Oosterhout. Biowalking is een combinatie van bewegen, natuur en gezelligheid. We gaan wandelen in de natuur en genieten van de prachtige herfstkleuren. Het eerste deel gaat in een langzaam tempo en er is aandacht voor al wat de natuur biedt. Tijdens het tweede deel wordt er wat steviger door gestapt.

Na afloop is er gezamenlijk koffie of thee drinken bij het gezondheidscentrum ONS in Oosterhout. Deelname is voor iedereen opengesteld tegen een vergoeding van vijf euro per persoon, inclusief koffie of thee. Zich aanmelden voor deze tocht kan via spark@onsgezondheidserf.nl of door een appje te sturen naar telefoonnummer 06 40945401 (Annelies Stokkel). Graag met vermelding van uw naam, telefoonnummer en datum van de tocht.

Uitgelicht

Digitale krant