Prins Twan de Spanningzoeker en prinses Jolanda.
Prins Twan de Spanningzoeker en prinses Jolanda. Foto: Evelien Kaandorp

Prinsenbal in Baggergat

Algemeen

HAALDEREN - Het is alweer bijna de elfde van de elfde en dat betekent natuurlijk dat het carnavalsseizoen van start gaat. 20 november openen Prins Twan de Spanningzoeker en prinses Jolanda samen met hun carnavalsvereniging De Kleibakkers het seizoen in Baggergat.

Deze avond zal de grootste Kleibakker van afgelopen seizoen bekend gemaakt worden en zijn er optredens te zien van de dansgarde. Verder zal deze avond in het teken staan van feest waar Mighty Mike zal zorgen voor de muzikale deuntjes.
“Iedereen is welkom om zaterdag 20 november in zalencentrum De Kolk in Haalderen met ons het carnavalsseizoen te openen. Deze avond zal om 20.00 uur beginnen en prins Twan de Spanningzoeker zal onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen om 24 uur samen met u het licht uit doen.”

Entree aan de deur tien euro. Ook kunt u deze avond bij de ingang een lidmaatschapskaart kopen waarvan de kosten vijftien zijn. Deze is geldig op het prinsenbal en de zaterdagavond van de carnaval. Uiteraard is een QR-code deze avond ook verplicht.

Uitgelicht

Digitale krant