Afbeelding

Sinterklaas bezoekt Huissen Zand-Binnenveld

Algemeen

HUISSEN - Op zondag  28 november komt Sinterklaas na een jaar afwezigheid door corona op bezoek in Huissen Zand-Binnenveld.

De goedheiligman, met in zijn gevolg een aantal Pieten, krijgen een warm welkom in het oergezellige gemeenschapshuis aan de Van Wijkstraat in Huissen om 11:30 uur. De zaal is open vanaf 11:15 uur.
In het programma ontvangt de altijd verrassende clown Click, samen met de kinderen, Sinterklaas en zijn gevolg in een interactieve bijeenkomst, die rond 12:30 eindigt.

Toegang is gratis voor iedereen, het programma wordt aangeboden door wijkvereniging ’t Zand-Binnenveld. Alle kinderen krijgen wat te drinken en een versnapering, en ontvangen bij vertrek ook nog iets lekkers om mee te nemen naar huis!

De organisatie houdt zich aan de geldende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat volwassenen bij binnenkomst in het gemeenschapshuis de QR-code in de coronacheck-app, of de betreffende QR code op papier moeten kunnen tonen. Verder is het dragen van een mondkapje in de gangen verplicht (in de zaal is het niet verplicht). Voor de kinderen geldt dit niet, wij rekenen op uw medewerking zodat we samen dit feestje voor de kinderen tot een succes kunnen maken.

Uitgelicht

Digitale krant