Herinrichting park Tuinlaan Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Op woensdag 17 november verzorgt Wijkplatform ’t Hoogste Belang, samen met de gemeente Lingewaard, een inloopavond over de nieuwe inrichting van Park ‘De Tuinlaan’ in Bemmel. De inloopavond is van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in De Tabakschuur, naast het gemeentehuis in Bemmel.

In de huidige situatie is er in het park geen duidelijke scheiding tussen de hondenuitlaatstrook en het terrein waar gespeeld kan worden. In het conceptplan is die scheiding er wel.
Het totale ontwerp kan niet in één keer worden uitgevoerd, daarvoor is er te weinig geld. Het Wijkplatform stelt voor om eerst het voetpad en de honden uitlaatstrook te verleggen en een duidelijke scheiding aan te brengen met beplanting en hagen. Daarmee kan een speelweide gerealiseerd worden waar niemand last heeft van hondenpoep. In de volgende fase worden de speelplekken verder ingericht.

Tijdens de inloopavond verzamelen leden van het Wijkplatform ideeën en suggesties op de eerste opzet van de nieuwe indeling van het park. Iedereen is van harte uitgenodigd! Voor deze avond gelden de verscherpte coronaregels, dit betekent: vooraf aanmelden  en het dragen van een mondkapje is verplicht.

“Als u de inloopavond wilt bezoeken kunt u mailen naar secretariaat@hethoogstebelang.nl. De inloopavond splitsen wij op in drie tijdvakken: van 19.30 tot 20.00 uur, van 20.00 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.00 uur. Graag aangeven in welk tijdvak u komt. Kunt u niet aanwezig kunt zijn, maar wilt u toch graag een reactie geven, dan kunt u ons ook mailen.”

Uitgelicht

Digitale krant