Afbeelding

HAVO zoekt jeugdspelers

Algemeen

HAALDEREN - Om volgend seizoen volwaardige JO13 en JO17 teams op te kunnen stellen op sportpark ‘de Notenboom’ in Haalderen, is de voetbalvereniging naarstig op zoek naar spelers in de JO11-13 en JO16-17 leeftijd.

“Ons JO12 team is een uitzondering op de regel voor een kleine vereniging als HAVO. Waar in veel gevallen sprake is van redelijke niveauverschillen, is dit team aardig in balans en komt momenteel uit de 1e klasse. Als we kijken naar volgend seizoen dan hebben we een grote uitdaging. De spoeling is over de gehele linie erg krap en (mede) door het coronavirus zijn er teams boven ons weggevallen, waardoor er na de JO12 tot de JO16 niks meer is. 

Omdat vanaf de JO13 er op een groot veld met 11 tegen 11 gespeeld moet gaan worden, zijn er spelers nodig. Maar die zijn er op dit moment simpelweg niet. Lukt het ons de JO12 aan te vullen, dan kunnen ze groeien naar een hechte groep die gewoon de gehele jeugd samen verder kunnen doorlopen, waarvan naar verwachting meerdere spelers HAVO 1 waardig zullen zijn. Onze JO16 aanvullen vanuit een jaargang (of twee) lager is tevens onmogelijk, omdat die er helaas niet zijn”, aldus Nick Trommelen (technische-commissie) van HAVO.

Ben jij dus een voetballer met de genoemde leeftijd (JO11-13 of JO16/17), heb je ervaring en kun je een aardig balletje trappen? RKVV HAVO is op zoek naar je! De huidige JO12 bestaat uit een groep van 12 spelers en worden begeleid door vier gedreven trainers. De JO16 speelt in de 3e klasse. Een keer een kijkje komen nemen bij een training of wedstrijd is natuurlijk mogelijk, vrijblijvend meetrainen, kan ook!

Ga direct naar de website voor meer informatie: www.havohaalderen.nl/wijzoeken/

Uitgelicht

Digitale krant