Koningsdag 2021.
Koningsdag 2021. Foto: Voetbalschool On Tour

Voetbaldorp Oranje op Koningsdag in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Nog geen plannen voor Koningsdag 2022? Kom dan gezellig naar De Blauwenburcht in Huissen, die op Koningsdag wordt omgedoopt tot: ‘Voetbaldorp oranje’!

Er zullen diverse voetbal-gerelateerde spellen georganiseerd worden; leuk voor kinderen van alle leeftijden; terwijl ouders, opa’s en oma’s kunnen genieten van een hapje en drankje vanaf het oranjeplein. Schminken kunnen de kleintjes van 10.00 - 12.00 uur.

Strippenkaart

Voor deze dag kun je een strippenkaart kopen; waarmee je langs alle acht onderdelen op het veld kunt gaan op je eigen tempo tussen 10:00 en 15:00 uur. Afhankelijk van de drukte zal één rondje ongeveer een uur duren. Een strippenkaart kost slechts 7,50 euro en is vanaf nu online te verkrijgen (ook verkrijgbaar op de dag zelf). Een volle strippenkaart is in te leveren voor een lekkere verrassing en na afloop ontvang je thuis een digitaal certificaat van deelname met je persoonlijke scores.

Freestyle clinic

Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de Freestlye Clinic van Freestlyer Josh voor 12,50 euro. Deze clinic duurt een uur en zal twee keer gegeven worden (met een maximum aantal van dertig deelnemers per ronde, vol = vol): van 12:00 - 13:00 uur en van 13:00 - 14:00 uur. Vind je het leuk om voetbaltrucjes te leren van een echte Freestyler? Zorg dan dat je erbij bent!

Combideal

Als je nú online een strippenkaart én de Freestyle clinic reserveert dan krijg je een combideal ticket voor 17.50 euro (in plaats van 20.00 uur). Meer informatie staat op https://www.voetbalschoolontour.nl/voetbaldorp.

Uitgelicht

Digitale krant