Lunchbuffet.
Lunchbuffet. Foto: Cora Sluiter- de Goey

Fantastische boottocht met de Zonnebloem

Algemeen

LINGEWAARD - Een mooiere dag hadden de leden van de Zonnebloemafdeling zich niet kunnen wensen. De zon scheen volop en iedereen had er zin in. Velen hadden zich aangemeld om mee te gaan. 

Heerlijk een dagje varen en op de boot van Rederij Witjes stond ook nog een lekkere lunch klaar. Dat vele handen licht werk maken bleek ook deze dag. Het was een hele klus om alle mensen bij de boot te krijgen in Doornenburg. Gelukkig mocht het busje van de RijnWaal Zorggroep voor ons rijden. En Albert wilde zelf op en neer rijden om ons te helpen.

Daarna moesten de vrijwilligers de gasten veilig aan boord en op het einde weer veilig aan wal brengen. Samen deden we ons uiterste best en het lukte dan ook. Ook aan boord werden de gasten geholpen als dat nodig was. Al met al een geslaagde dag en de vele gasten hebben enorm genoten. Eind goed al goed. De chauffeurs en de vrijwilligers werden hartelijk bedankt. “We hebben dit weer samen gedaan en hadden er ook nog lol in.”

“Het is gewoon heerlijk om zo’n fijne club te hebben. Wil jij je na het lezen van dit bericht ook aanmelden als gast of als vrijwilliger neem dan contact op met Cora Sluiter: 450021. Je bent van harte welkom”, aldus voorzitter van de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen, Cora Sluiter-de Goey.

Uitgelicht

Digitale krant