Afbeelding

Sterreschans Open Air Mis

Algemeen

DOORNENBURG - De traditionele Schippersmis van schippersvereniging Sterreschans uit Doornenburg wordt dit jaar op 3 juli om 15.00 uur gehouden bij de mast aan De Sterreschans in Doornenburg.

Voorganger is uiteraard weer aalmoezenier Bernhard van Welzenes die onlangs jubileerde, 50 jaar priester / aalmoezenier, directeur KSCC Katholiek schipperswerk, 45 jaar KSCC sociaal en pastoraal centrum en 35 jaar Kerkschip Jos Vranken in de Waalhaven van Nijmegen.

Dit jaar hebben we het 50-jarig jubilerende koor Jubilate uit Gendt uitgenodigd om tijdens de Heilige Mis te komen zingen. Een bijzonder dubbel feest om er een bijzondere Mis van te maken.
De afgelopen jaren kon de Mis geen doorgang vinden vanwege de corona en daarvoor is het gevierd in de Sint-Martinuskerk van Doornenburg vanwege de weersomstandigheden.

“We hopen dit jaar op mooi weer zodat de Open Air Mis op het grasveld aan de Pannerdenseweg gehouden kan worden. Na afloop wordt men uitgenodigd voor een echt ‘schippersbakkie’ om gezellig nog wat na te praten. Mochten de weergoden ons slecht gezind zijn, dan wijken we uit naar de Sint-Martinuskerk in Doornenburg.”

Uitgelicht

Digitale krant