BOS in concert.
BOS in concert. Foto: JB

Enjoy Sunday concert BOS met Peter & Kitty

Algemeen

HUISSEN - Zondag 2 oktober brengt seniorenorkest BOS in samenwerking met het duo Peter & Kitty een gevarieerd muziekprogramma in de Zandsekerk in Huissen onder de titel Enjoy Sunday. Een concert om van te genieten op zondagmiddag. 

Muziek in alle stijlen uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 vult die middag de theaterkerk, waaronder medleys from all over the world. Tijdloze, springlevende en goed in het gehoor liggende muziek voor iedereen.

BOS staat voor Betuws Orkest Senioren en is na een flitsende start, gevolgd door een noodgedwongen stop, weer blij de bühne op te kunnen. Het orkest kent naast blazers ook snaar- en toetsinstrumenten. In combinatie met de welluidende arrangementen van conductor Rudy Böhmer is dit een garantie voor muziek met een bijzondere klankkleur. Peter & Kitty staat voor zanger/gitarist Peter Sluiter, niet onbekend in de regio, die met zangeres Kitty Kalleveen sinds 2021 een duo vormt. Samen leveren zij een perfecte performance die met covers van evergreens zorgt voor een gezellige en fijne sfeer. Kortom, geniet van een muzikale zondagmiddag, Enjoy Sunday.

Reserveren

Hoewel de entree gratis is, is reserveren noodzakelijk in verband met het beperkt aantal toegestane plaatsen. “U kunt reserveren via de website van BOS www.betuwsorkestsenioren.nl. De aanvang van Enjoy Sunday is 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. Het adres is Zandsekerk, Van Wijkstraat 33 in Huissen.”

Uitgelicht

Digitale krant