Afbeelding
Foto:

Geslaagde 'aftrap' bij Jonge Kracht

HUISSEN - Het weekend van 6 en 7 september stond bij voetbalverenigingJonge Kracht in het teken van het begin van het seizoen. Met de slogan 'Wij trappen af...' begon een feestweekend.

Op zaterdagavond 6 september was er een gezellige avond voor alle medewerkers en vrijwilligers in de kantine van Jonge Kracht.

Zondag 7 september was er een fancy-fair. De weergoden kwamen die zondag uit Huissen, want het zonnetje scheen heerlijk en de temperatuur was prima.

Voor de F tot en met de C junioren was er een aantal spellen georganiseerd, zoals hardlopen, vakschieten, hordeloop, bal hooghouden en melk de koe. Hier kon je je eigen beker limonade melken.

Op de Fancy Fair stonden leuk versierde marktkraampjes, waar je kon touwtje trekken, grabbelen, prijzen winnen met het rad van fortuin en fan artikelen kopen. De historische kring was aanwezig met een kraampje met diverse artikelen van Huissen.

Om 11.30 uur was de presentatie van het eerste elftal. De spelers werden één voor één voorgesteld lopende door een erehaag van jeugdspelers met rood/witte ballonnen. Na deze presentatie ging de jeugd verder met de spellen en de selectie van ons eerste elftal voegde zich nu bij hun om de prestaties te bewonderen.

De allerkleinsten konden zich uitleven op het springkussen of aan de knutseltafel. Voor alle deelnemers van de spellen was er vanaf 12.30 uur het watervoetbal. Een spectaculair spel. Waar naast het natte pak veel gelachen werd.

Afbeelding