Afbeelding
Foto:

De slimsten van Huissen...

HUISSEN - Rotaryclub Arnhem Huissen organiseert op 31 oktober de eerste Huissense StadsQuiz in het jaar van Huissen 700.

In Huissen gaat het al als een lopend vuurtje: er komt een Huissense stadsquiz! Een nieuw evenement. Het is een groots opgezette quiz. Die op een herfstavond vanuit huis, kantoor, clubhuis, kantine gespeeld kan worden. Je vormt een team van ongeveer 10-15 personen, vrienden, familie, buurtgenoten, leden van verenigingen of collega's van een bedrijf of stichting.

Waar gaat het over? Het gaat natuurlijk over Huissen. Ook wordt je kennis en inzicht gevraagd over algemene vragen, sport, digi-taal, muziek, breinbrekers, er zijn ook 'doe-opdrachten' buiten. En raden wie de mysterie guest is.

Hoe wordt het gespeeld? De antwoorden op de vragen kun je op allerlei manieren vinden: via social media, internet, naslagwerken, mensen bellen "weet jij toevallig… het antwoord op..."

Wanneer wordt de stadsquiz gespeeld? Vrijdag 31 oktober van 19.00 tot 23.00 uur. Na elf uur de quizboeken inleveren en onder het genot van een borrel napraten.

Wanneer is de prijsuitreiking? Op vrijdag 7 november worden, tijdens een spectaculaire feestavond, in zalencentrum De Buitenpoort de winnaars bekend gemaakt. De grote eer dat je team een jaar lang het slimste team van Huissen mag noemen. Met een mooie toepasselijke wisselprijs.

Het inschrijfgeld is 25 euro per team. "We bestemmen het geld voor een goed doel. Elk team kan aangeven naar welk goede doel het geld moet gaan. Op de quiz avond stemt elk team op een van de drie, door de Rotaryclub, genomineerde doelen." Inschrijven kan via www.stadsquizhuissen.

Afbeelding