Afbeelding
Foto:

Weer vaker live muziek

in café 't Hertenkamp!

BEMMEL - Aanstaande zaterdag 8 november is het weer tijd voor 't Hertenkamp Live. Deze keer speelt coverband Vision. Dit optreden is georganiseerd door de eigenaren van het café, maar 't Hertenkamp biedt ook een open podium voor iedere artiest! Alle genres van muziek en zang zijn welkom.

Al decennia lang houden de muzikanten van Visionmusic zich succesvol bezig met de muzikale omlijsting van bruiloften, recepties, verjaardagen, kermissen en schuttersfeesten. Hun jarenlange muzikale ervaring, opgedaan in grote bekende orkesten in combinatie met een onuitputtelijke dosis energie, maakt Vision tot een dynamisch duo dat van iedere gelegenheid het perfecte feest weet te maken. Met een zeer uitgebreid repertoire wordt iedereen door Vision in zijn muzikale behoeftevoorzien. Meer over de band staat op www.visionmusic.nu

De avond start om 20.30 uur, het café is uiteraard al vanaf 's middags geopend. De entree is gratis.

Voor artiesten uit de regio en daarbuiten is het eveneens een verademing, dat er een extra mogelijkheid tot optreden is, want 't Hertenkamp geeft vanaf nu naast de eigen optredens ook de mogelijkheid tot open podium-optredens. Voor solo-artiesten en bands. Akoestisch en instrumentaal. Alle genres zijn welkom: van top-veertig, hiphop, reggae tot aan de smartlap. Aanmelden kan via email: info@cafe51.nl.

Café 't Hertenkamp, Dorpsstraat, Bemmel.