Afbeelding
Foto:

Zaterdag 29 november Oordupkesfestival De Roskam

Afsluiting jubileumjaar De Blauwe Pony '81

BEMMEL - Traditiegetrouw gaat carnavalsvereniging De Blauwe Pony '81 het seizoen van start met haar grenzeloos beroemde Oordupkesfestival of te wel het ODF. Op zaterdag 29 november wordt voor de 33e keer het Oordupkesfestival van De Blauwe Pony gehouden en het belooft weer een spektakel van jewelste te worden.

Dit 33ste Oordupkesfestival is tevens het laatste spektakel van het 33-jarig jubileumjaar van De Blauwe Pony. Een jubileumjaar waarop vol trots wordt teruggekeken.

De inschrijving is inmiddels gesloten en het deelnemersveld, overigens van zeer diverse pluimage, zal tijdens het ODF wederom unieke en amusante liedjes ten gehore brengen, met artiesten zoals bijvoorbeeld; 1001 Toepers Nachten (winnaar Oordupkestrofee 2013) , de Frou-Frou-tjes, Piejassen, De Boerenfrollies en ga zo maar door, is men van een nieuw succes eigenlijk al verzekerd.

Het kan niet anders dan dat het weer een spetterende avond gaat worden. De Blauwe Pony zet de laatste puntjes op de i en De Roskam is er al helemaal klaar voor.

Wie gaat er door naar de Barrage tijdens de Pronkzitting op zaterdag 31 januari 2015? Voor wie kiest het publiek en kan met de Publieksprijs naar huis? En voor wie is de Belofte ?

De aanvang van het programma is 19.30 uur; de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via secretaris@blauwepony.nl.