Afbeelding
Foto:

Geslaagde Open Dag van

Huissense Badmintonclub

Geslaagde Open Dag van Huissense Badmintonclub

HUISSEN - Zondag 9 november hield de Huissense Badmintonclub een open dag. Het was een zeer geslaagde dag met een goede opkomst. Veel kinderen en ouders kwamen kennis maken met het badmintonspelletje. Er werden verschillende partijtjes gespeeld, samen met of tegen leden van de Huissense Badmintonclub. Er werden ook korte trainingen gegeven aan een aantal kinderen.

Toch is de Huissense Badmintonclub nog steeds op zoek naar nieuwe leden: zowel senioren als junioren. Kinderen kunnen vanaf zeven jaar lid worden. Op maandag van 17.00 uur tot 19.00 uur traint de jeugd in sporthal De Brink en vanaf 19.00 uur kunnen de senioren spelen. "Loop eens binnen op een maandag. Je wordt opgevangen door de leden en kunt gelijk aansluiten. Mocht je nog geen racket hebben: er zijn altijd goede reserverackets aanwezig. Neem sportschoenen en –kleding mee en kom een shuttle slaan!"

"Wil je meer weten: zie www.huissensebc.nl. Daar vind je ook e-mailadressen van de bestuursleden mocht je meer willen weten. Tot maandag!"