Afbeelding
Foto:

Sint zelf deelt rustig cadeaus uit...

Pietenband zet centrum van Huissen op stelten

HUISSEN – De straten van het centrum van Huissen waren afgelopen zondag extra levendig. Een muziekband van Pieten zette het stadje van plezier tijdens een koude koopzondag op stelten. Sint zelf deelde in alle rust cadeaus uit in een warme winkel. Komende donderdag is een extra (Sint)koopavond!

De lieve, leuke en soms malle helpers van de Goedheiligman blijken ook heel goed muziek te kunnen spelen. Dat hoorden de talloze bezoekers van de koopzondag in het centrum van Huissen maar al te goed. De kinderen vermaakten zich opperbest, ondanks de kou. De muziek van de Pietenband warmde iedereen op.

Sint zelf had het aangenaam warm bij Broekman Mode. Daar deelde hij cadeaus uit en maakte hij de uitslag van de kleurplatenwedstrijd bekend. De Creatieve Muis was er om kinderen te helpen de mooiste Sint en Piet van marsepein te maken.

Maar de Sint moest op een gegeven moment ook tijd vrij maken om cadeaus te kopen voor 'het heerlijk avondje'. Het bleek dat hij niet genoeg tijd had en mede daarom kan Sinterklaas (en zijn Pieten) komende donderdag nog terecht. Op die dag is het namelijk koopavond tot 21.00 uur. Dan zijn er weder (veel) Pieten aanwezig, op een ludieke en knuffelige manier… Laat je verrassen!
Uiteraard wordt vrijdag 5 december bij heel veel families pakjesavond gevierd. Ook bij de families van de ondernemers, daarom zijn de winkels vrijdag om 17.00 uur gesloten. Zaterdag zijn de winkels weer open.