Afbeelding
Foto:

Vier generaties in Gendt

GENDT - Overgrootmoeder mevrouw Derksen uit Gendt is 94 jaar. Ze heeft op haar arm Eleni Peelen, geboren 16 november 2014 in Gendt. Eleni is achterkleinkind nummer twintig. Moeder Sonja Peelen; oma Ria Peelen Derksen allen afkomstig uit Gendt.

Kerstviering vormt jaarafsluiting bij OVG

GENDT - Traditiegetrouw wordt bij de Gendtse Ouderenvereniging het jaar afgesloten met een gezellige kerstviering. Ook dit jaar is er binnen de mogelijkheden geprobeerd er een mooie middag van te maken.

Naast enkele optredens van het gemengd koor Zanglust wordt er door enkele leerlingen van de basisschool De Vonkenmorgen een kerstverhaal verteld en uitgebeeld. Ook de feestelijke verloting staat op het programma.

De deelnemende leden worden verwelkomd met koffie en een kerstlekkernij. Ook worden er enkele consumpties aangeboden en zijn er enkele hapjes tussendoor. Aan het slot van deze feestelijke middag is er voor iedereen nog een leuke kerstattentie.

Bij de voorbereiding is rekening gehouden met het aantal leden, dat zich voor deze middag tijdig heeft aangemeld. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

De aanvang van deze kerstviering is 14.00 uur en vindt zoals alle activiteiten, plaats in zaal Tinneveld.