Afbeelding
Foto:

Al meer dan 21 jaar kwaliteit, service en tijd voor de klant!

Vakwerk van Desire Zonwering in Arnhem...

ARNHEM – Het voorjaar komt er aan: een prima tijd om eens kritisch naar ons huis te kijken. Genieten we wel optimaal van onze woning en tuin? Hoe staat het met bijvoorbeeld de zonwering en rolluiken? Misschien denkt u eraan deze aan te schaffen of te vernieuwen. Tijd om Glenn Haman van Desire Zonwering eens uit te nodigen.

Glenn is al 23 jaar werkzaam in de zonweringsbranche. Hij begon in Huissen en verhuisde met zijn zaak naar Arnhem-Zuid. In zijn showroom aan huis laat hij de verschillende mogelijkheden van buiten- en binnenzonwering zien, inclusief rolluiken en roldeuren. Ook komt hij graag aan huis om de mogelijkheden te laten zien en te bespreken.

Desire Zonwering heeft alles in huis zoals bijvoorbeeld knikarm- en uitvalschermen, markiezen en rolluiken. Glenn kan producten leveren van vele merken, in vele maten en kleuren. De prijs is afhankelijk van de gewenste kwaliteit en materiaal. Een goede montage en service is een groot goed bij Desire Zonwering. "En omdat ik zelf de opmetingen, de afspraken en de offerte maak plus de montage doe, is de communicatie ook altijd duidelijk. Ik neem ruim de tijd voor mijn klanten!"

Niet vreemd dat veel klanten van het eerste uur (en de kinderen van hen) juist vanwege de prettige en uitstekende service terugkomen bij Desire Zonwering!

Desire Zonwering, Boxmeerhof 28, Arnhem-Zuid; telefoon 026 3251575 / 06 51691563; www.desirezonwering.nl.