Afbeelding

Boomfoto’s van Gerrie

Aldershof in Mea Vota…

HUISSEN - Het is zo ver. De jaarlijkse Kunstmanifestatie van het Kunstplatform Kunst in Mea Vota staat weer voor de deur. Naast de vertrouwde Kunstroute is er ook weer een groepsexpositie in Tuinbouwmuseum Mea Vota. Gerrie Aldershof doet weer mee. Deze keer exposeert hij met vijf fotowerken met als thema bomen: in ‘lente, zomer, herfst en wintertooi’.

Gerrie maakte de foto’s in de fraaie ‘groene long’ van zijn geliefde woonwijk De Zilverkamp. Een ‘bomenparadijs’ zoals Gerrie het assortiment bomen aldaar graag omschrijft. Daaruit heeft hij een kleine selectie gekozen. Zoals de (nu ook) uitbundig bloeiende kastanjes aan het Grevenveld. De watercipressen aan de Nielant (zie foto). De moescipressen bij Reigersbos. Een boomsoort die als enige ter wereld luchtwortels heeft. De aan een zuidelijke sfeer denkende dakplatanen bij de Brink. En uiteraard ook een foto van de legendarisch Bongerd De Zilverkamp. Met nog hoogstamkersenbomen uit 1948. Ware icoontjes.

De foto’s zijn te bewonderen tijdens de Kunstmanifestatie in Tuinbouwmuseum Mea Vota, Boskoops Glorie 33 te Huissen. De expositiedagen zijn op zaterdag 30 en zondag 31 mei. De openingstijden zijn van 12:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kun je ook nog kijken op de website van Mea Vota: www.mea-vota.info.

Afbeelding