Afbeelding
Foto:

Tot en met –gratis en professioneel- interieuradvies alles in één hand

Schildersbedrijf Mattijssen meer dan... alleen de (winter)schilder!

BEMMEL – Schildersbedrijf Harry Mattijssen levert ultiem vakwerk. Het bedrijf werkt voor de particulier en aannemer, voor kerken en instellingen, winkels en bedrijven, woningstichtingen en de utiliteitsbouw. Het hele jaar door: ook in de winter! Grote én kleine projecten. Een allround schildersbedrijf dus. Niet voor niets hanteert het bedrijf het motto 'Mattijssen meer dan...'

Schildersbedrijf Harry Mattijssen biedt meer... Meer dan kwalitatief vakwerk. Het interieur vraagt lang niet altijd om alleen een nieuwe frisse kleur. Daar komt meer bij kijken, zoals een gedegen en professioneel interieuradvies. Die krijgt de klant gratis bij Mattijssen. Sabine Janssen komt hiervoor geheel vrijblijvend bij u thuis!

Mattijssen is ook meer dan... schilderen. Sabine luistert als interieur-adviseuse naar uw wensen en wijst u daarnaast op de nieuwste trends, zodat uw huis up-to-date blijft, zonder showroomachtig aan te doen. Niet alleen wat kleur betreft, ook wat betreft materialen op de vloer, aan de wand en raam! "Zo behoeden we u bijvoorbeeld voor te veel gebruik van dezelfde kleuren, en de een verkeerde kleur op bepaalde wanden", aldus Harry. Handig is dat alles ook door Mattijssen gerealiseerd kan worden: één aanspreekpunt en alles in één hand. U krijgt een transparante offerte, waarbij ook rekening wordt gehouden met het voordeel van de winterschilder!

Schildersbedrijf Harry Mattijssen, Dorpsstraat 22, Bemmel; 0481 462412; www.mattijssen.com.