Afbeelding
Foto:

Elektrische aandrijving bij Novoferm sectionaal garagedeur

Bij Boerboom Deuren actie verlengd

BEMMEL - Wegens groot succes is de actie verlengd tot 30 november. Op de elektrische aandrijving krijgt u vijf jaar garantie. De Novoferm sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen, dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Een sectionaaldeur biedtcomfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing.

"Bij beperkte inbouwdiepte of u wilt geen horizontale looprails aan het plafond, kunnen wij u een Novorol aanbieden. De Novorol is opgebouwd uit geïsoleerde aluminiumprofielen voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor houdt u de warmte binnen en de kou buiten. De deur is voorzien van een elektrische aandrijving met afstandsbediening. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt. Nu tijdelijk met gratis tweede handzender.

Geïsoleerde openslaande deuren, de Duoport is ook mogelijk. Ook uw bestaande garagedeur kunt u voorzien van een elektrische aandrijving. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het monteren van garagedeuren en industriedeuren. We leveren alle merken van ISO-deuren en ALU-deuren van hoogwaardige kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen.

Ook voor onderhoud aan alle merken garagedeuren en industriedeuren kunt u bij onze deskundige en ervaren monteurs terecht, zo blijft uw deur gegarandeerd van een goede werking en verlengt u daarmee de levensduur van de deur.

Komt u gerust geheel vrijblijvend een keertje langs in onze showroom. Wij zijn geopend van maandag tot met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en avonden mogelijk op afspraak. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over alle mogelijkheden en prijzen. Tot ziens, Boerboom Deuren."

Info@boerboomdeuren.nl; 0481 350208.