Fotobijschrift: Lekkere drukte, gezellige mensen, heerlijke muziek. De Buitenpoort biedt de ingredienten voor een goed begin van 2016! (Foto: Benno Arends)
Fotobijschrift: Lekkere drukte, gezellige mensen, heerlijke muziek. De Buitenpoort biedt de ingredienten voor een goed begin van 2016! (Foto: Benno Arends) Foto:

Huissens horecabedrijf heeft nachtvergunning en gaat tot de vroege uurtjes door

De Buitenpoort danst 2016 in met dj Antoine

HUISSEN - Vraag: hoe kun je het nieuwe jaar het beste beginnen? Antwoord: ga tijdens de jaarwisseling vanaf 00.30 uur naar De Buitenpoort! Dé Oud en Nieuw Party van de regio danst 2016 in! Met dj Antoine.

Al jaren is het in De Buitenpoort tijdens de Oud en Nieuw Party een gezellige drukte van jewelste. Het multifunctionele horecabedrijf in Huissen heeft een speciale nachtvergunning. Alleen met vooraf bestelde en afgehaalde kaarten is entree gegarandeerd. En dj Antoine garandeert met zijn uitgebreide repertoire van meezingbare- én vooral dansbare muziek een geweldige, gezellige en spetterende nacht c.q. het begin van het nieuwe jaar. De bekende dj liet het dak er tijdens de vorige Oud en Nieuw Party af gaan en het kwam er niet meer op.

Het topfeest in de sfeervol aangeklede Buitenpoort begint in de nacht van donderdag 31 december en vrijdag 1 januari om 00.30 uur en duurt tot 05.00 uur! De minimumleeftijd is achttien jaar, (hier wordt streng op gecontroleerd, ID-kaart verplicht). Bestel je kaarten (à 10 tien euro) via www.debuitenpoort.nl. Afhalen: dinsdag 29 december tussen 16.00 en 20.00 uur (Pinnen helaas niet mogelijk). Let wel, de vorige Oud en Nieuw Party's leerden het al: vol is vol! ,,Wees er dus op tijd bij", aldus Buitenpoort-eigenaar Herman van Gellecum. Komende zaterdag is het Huissen bij Kaarslicht. In De Buitenpoort het immer gezellige Kaarslichtbal met sfeervolle live muziek van Flashback. Meezingen en swingen. Gratis entree! Gratis kopje koffie met bon uit programmaboekje.