Afbeelding
Foto:

Centro Mio helpt bij vinden van rust en geluk

ELST - Binnen acht weken anders in het leven staan. Trainen om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat jou rust geeft. Het kan bij Centro Mio met vestigingen in Elst en Huissen.

Het geluk vinden en de kracht in jezelf ontdekken. Weer energie krijgen, zonder angst en stress leven, met meer zelfvertrouwen in het leven staan, meer in balans komen met jezelf, rust vinden. Het zijn de sleutelwoorden van Brigitta Derksen die bij Centro Mio mindfulness-trainingen geeft.

Daar is onder alle lagen van de bevolking grote belangstelling voor. Er komen steeds meer mensen naar Centro Mio voor een beginner- of verdiepingstraining. En ook niet onbelangrijk: de trainingen zijn er ook voor kinderen. Want Brigitta Derksen komt genoeg kinderen tegen die met angst naar school gaan of slecht slapen en baat hebben bij een training.

Ze leert mensen de tijd te nemen voor een innerlijke ontdekkingsreis. Wie ben je, wat wil je? "Ik leer mensen dat ze minder moeten, dat ze naar hun grenzen mogen luisteren. Daar zijn individuele gesprekken of mindfulness-trainingen voor. Het lijkt wel of er steeds meer mensen zover doorgaan dat hun hart het niet meer aankan, soms met een hartinfarct tot gevolg. Eigenlijk zijn ze dan te ver gegaan. Meer rust, meer balans en beter voor jezelf en daarmee ook beter voor de omgeving zorgen." De praktijk Centro Mio breidt zich uit, nu worden er niet alleen trainingen in Elst gegeven, maar ook in Huissen en vanaf maart ook in Valburg.

In Elst beginnen de trainingen op 27 januari en 18 februari, in Huissen op 19 februari en in Valburg start er op 2 maart een nieuwe training.


Praktijk voor Mindfulness & Persoonlijke Ontwikkeling, Prinses Irenestraat 80, Elst; 06 11200295; 0481 842194; Brigitta@centromio.nl.