Afbeelding
Foto:

Cultuurhistorische wandeling in Elst

ELST - Stuw Platform Overbetuwe verzorgt op 15 maart weer een cultuurhistorische wandeling voor 50-plussers, nu door het westelijk gedeelte van Elst.

De heer Feike Vlas, bestuurslid van de historische vereniging Marithaime, leidt de wandeling en vertelt over de bijzondere plekjes langs de route. De wandeling is acht kilometer lang en gaat vanuit het centrum via de Wuurde en de Kloosterstraat naar de Mussenberg, waar vroeger het gelijknamige kasteel heeft gestaan. "Van daar lopen we via Lijnden (boerderij De Hucht) en de Zuiling (Volksplanting 19e eeuw) terug naar het startpunt."

De wandeling start op 15 maart om 13.00 uur bij cultureel centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst. "Om 16.00 uur zijn we hier weer terug. Deelname kost een euro per persoon. Voor nadere inlichtingen of aanmelden kunt u contact opnemen met mevrouw Braam: 0481 373407 of e-mailen naar platformoverbetuwe@stuwwelzijn.nl."

Paasbingo bij Jonge Kracht

HUISSEN - Zaterdag 19 maart organiseert voetbalvereniging Jonge Kracht weer een gezellige paasbingo.

Deze avond die gehouden zal worden in de kantine aan de Bloemstraat te Huissen begint om 20.00 uur. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. De koffie/thee staat weer klaar. Iedereen is welkom.