Afbeelding
Foto:

Kom op de thee bij De Lingehof

BEMMEL - Ook dit jaar doet verpleeghuis De Lingehof, onderdeel van Zinzia Zorggroep, weer mee aan de Week van Zorg & Welzijn. Op zondag 20 maart openen wij van 14.00-17.00 uur onze deuren om u te ontmoeten tijdens een gezellig high tea.

Bent u op zoek naar goede gespecialiseerde zorg voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Wilt u meer informatie over werken bij Zinzia? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Tijdens de high tea of één van onze rondleidingen vertellen wij u graag meer over wat wij hierin voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom!

Zinzia zet zich in om de beste zorg te bieden, met wonen, leven en revalidatie voor kwetsbare ouderen. Hoe wij dat doen vertellen wij u graag tijdens deze middag. Voor meer informatie en het programma gaat u naar www.zinzia.nl/open-dag-2016.

Zinzia Zorggroep biedt ondermeer verpleeghuiszorg, revalidatie, behandeling en hospicezorg. De zorg wordt geboden binnen de verpleeghuizen Oranje Nassau's Oord in Wageningen, de Rijnhof in Renkum, de Lingehof in Bemmel en Rumah Kita in Wageningen. In totaal zijn er zo'n 1500 medewerkers en vrijwilligers actief om cliënten een leven met kleur te bieden.