Achter van links naar rechts: René Roelofs, Jordan van Merm, Pascal Gertsen en Ferdinand van Merm

Voor van links naar rechts: Michel Roelofs, Dave Vermeulen en Gwen Peters.
Achter van links naar rechts: René Roelofs, Jordan van Merm, Pascal Gertsen en Ferdinand van Merm Voor van links naar rechts: Michel Roelofs, Dave Vermeulen en Gwen Peters. Foto:

Groot succes derde Obdam Financieel Advies

recreatiezaalvoetbaltoernooi in Lingewaard

LINGEWAARD - Op vrijdag 26 februari is er weer gestreden voor de titel zaalvoetbalkampioen 2016. Dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd door Obdam Financieel Advies. Hoewel het toernooi bedoeld is voor recreanten uit de regio, bleek het deelnemingsveld van zeer hoog gehalte.

De zes deelnemende teams hadden zich blijkbaar achter gesloten deuren geprepareerd op dit prestigieuze toernooi, waar uiteindelijk de eer het hoogst haalbare bleek. De onderlinge wedstijden werden zeer fanatiek uitgevochten. Het was genieten van de zowel technische als tactische hoogstandjes die individueel op de zaalvoetbalvloermat werden neergelegd. Desalniettemin bleek het belangrijkste, dat voor iedereen het fanatieke met het sportieve in balans bleef. De finale werd uiteindelijk in een onderonsje tussen Bataven 3 en Bataven 4 uitgevochten. In de twee voorgaande edities van het Obdam Financieel Advies zaalvoetbaltoernooi, moest Bataven 4 het tweemaal afleggen in de finale, maar dit jaar bleek dan toch, dat het spreekwoord 'driemaal is scheepsrecht' niet uit de lucht gegrepen is.

Zeer overtuigend werd de finale met 3-1 beslist in het voordeel van Bataven 4 en hebben zij zich terecht als kampioen van het 3e Obdam Financieel Advies recreatie zaalvoetbaltoernooi 2016 mogen laten huldigen. Het sportieve karakter van het toernooi werd na afloop van het toernooi nog door alle teams gezamenlijk in het sportcafé Walburgen nabesproken.