Afbeelding
Foto:

Vierdaagse Kleipeer-rotonde

ELST - Het is januari 2016, de feestdagen liggen achter ons en met alle goede voornemens gaan we het nieuwe jaar in. Het eerste goede voornemen is een datum plannen om met de Kleipeervrienden bij elkaar te komen en een eerste brainstorm te organiseren voor de komende vierdaagse op de derde dinsdag in juli. Dit jaar wacht de 100ste editie van de Nijmeegse vierdaagse en dat is zeer bijzonder te noemen.

Van Crisis Camping tot Dopingcontrole, er wordt altijd op de recente situatie ingespeeld en dat wordt zichtbaar gewaardeerd door de wandelaars. Want daar doen we het voor, we hebben één gezamenlijk doel en dat is interactie op een ludieke, leuke en prettige wijze met en voor de wandelaars. Daarnaast bieden wij ze ook een rustmoment aan. De kinderen zorgen voor een kleine versnapering en onze dj Pascale zorgt voor een prima muzikaal sfeertje waardoor snel alle pijntjes worden vergeten.

Als we kijken naar het enthousiasme en de waardering die de wandelaars ons toespelen dan geeft ons dat absoluut het ultieme gevoel. Wij helpen, motiveren ze om door te zetten. Met het passeren van de Kleipeer-rotonde geven wij de wandelaars nieuwe energie en motivatie om de eerste dag lachend, zingend en goed gemutst uit te lopen.

Wij tonen onze gastvrijheid vanaf de eerste tot en met de allerlaatste wandelaar die traditioneel door een boog van zingende mensen extra gemotiveerd zal worden en letterlijk een duwtje in de rug krijgt om zo alsnog de eindstreep te halen.

Het is zelfs al zo dat veel wandelaars zich nu al af vragen wat er dit jaar voor een interactie zal zijn en welk thema daaraan gekoppeld wordt.

Ook nu spelen we weer in op de huidige actualiteit en doen we mee met het Elster Thema: Blauwe dinsdag, Elst kleurt blauw! Hoe we dat gaan doen verklappen we nog niet maar dat er een feestelijk tintje aan vast zit mag duidelijk zijn.

Tenslotte willen wij langs deze weg alle wandelaars hartelijk danken voor hun enthousiasme waarmee zij langs de Kleipeer-rotonde lopen. Dit is voor ons de absolute voedingsbodem om ieder jaar weer met veel plezier er voor hen te zijn.

De Kleipeer-rotonde vrienden