Afbeelding
Foto:

Summerparty met topattractie Be Floyd

ZEVENAAR - Alle meesterwerken van Pink Floyd op een rij. Muziekliefhebbers gaan het op zaterdag 16 juli vanaf 21.15 uur meemaken tijdens de 't Centrum/Grolsch Summerparty van Muziekstad Zevenaar op het Raadhuisplein.

Sluit je ogen en je waant je bij een live concert van Pink Floyd, sound, licht, stemmen en instrumenten zijn precies in balans. Soms spacey passages, soms krachtig, de betoverende melodieën van David Gilmour en momenten vol waanzin van Roger Waters...

Be Floyd heeft sinds 2013 al haar concerten uitverkocht en mag ondertussen gerekend worden tot één van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Zo'n 25 songs uit het totale oeuvre passeren in twee sets en toegift de revue. Complete meesterwerken als Dark Side Of The Moon, The Wall en Wish You Were Here worden door de band gespeeld. Uniek aan de show is de combinatie van muziek, een adembenemende licht- en lasershow, digitale videokunst. Ouderen in het publiek zullen de concerten van Pink Floyd herbeleven. De jongere generatie maakt kennis met de prachtige en unieke muziek van één van de meest originele en innovatieve bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Onder het motto 'Wat goed is hoef je niet van ver te halen' heeft Muziekstad Zevenaar voor het voorprogramma de Belgrave Band gestrikt met frontvrouw Joanne Belgrave. Het voorprogramma begint om 20.00 uur.

Als het goed is, is de Zevenaarse zangeres dan al helemaal warm gedraaid. Want de band staat ook tijdens het middagprogramma van de Summerparty op het podium. De Summerparty begint om 14.00 uur op het Raadhuisplein. De toegang is gratis.