Afbeelding
Foto:

Bijenstal De Park geopend

BETUWE - Onder ruime belangstelling van onder meer de cursisten van ‘Maak kennis met de honingbij’ en leden van de Imkersvereniging Oost-Betuwe is op 10 juli De Bijenstal op Landerij De Park feestelijk geopend.

Jan de Wit, oud-bestuurslid van Stichting Boerderij Lingezegen, schetste de route van de wedstrijd van de Stichting Voor Elkaar van Univé Stad en Land. Daarbij zorgde het stemmende publiek voor de 4e prijs met een beloning van 10.000 euro. Met dat bedrag bouwden vrijwilligers onder leiding van imker Allard Klein Onstenk een mooie bijenstal.
Samen met Laura van Wolfen, regiomanager van Univé onder andere voor Arnhem en Elst, opende Jan de Wit De Bijenstal officieel. Met een toelichting op de betrokkenheid van Univé bij dit soort projecten feliciteerde Laura van Wolfen Landerij De Park met de mooie aanwinst.
Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving: 5 hectare speelnatuur om te ontdekken, te beleven en vooral om van te genieten. Voor jong en oud. Je vindt Landerij De Park op De Park 12 in Elst tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf. Zie ook: landerijdepark.nl.