Afbeelding
Foto:

Halloweenconcert StageBand Gendt

GENDT - Een lijk gevonden achter de dijk na het Koningsschieten met de kermis? Een plek waar een paar uur daarvoor nog honderden schutters stonden! Een kruis op de oude begraafplaats met daarop de letters R.K.? Sinds dat er in Gendt wordt gesproken over het Halloweenconcert in het Providentia op 29 oktober gebeuren er rare dingen in het dorp.

Een duister mysterie houdt Gendt in zijn greep. StageBand Gendt, StageBand Mystique uit Arnhem en Jongerenkoor Remember zitten er midden in. Maar waar ligt de oplossing? Kunnen zij met jou hulp, op deze muzikale avond met nationale en internationale hits, de duistere macht stoppen?

"Nieuwsgierig? Volg het mysterie via Facebook: www.facebook.com/stagebandgendt. Veel beter nog… kom naar het Halloweenconcert op zaterdag 29 oktober aanstaande, ervaar het mysterie zelf en zie hoe het afloopt. Het concert begint om 20:00 uur, maar vanaf 19:30 uur is zaal Providentia al open.

Entreekaarten kunnen aan de deur worden gekocht. Maar wilt u verzekerd zijn van een plekje? Koop dan uw kaarten in de voorverkoop bij de Bruna of het Providentia in Gendt. Kaarten kosten 5,00 euro! Daar krijgt u dan ook nog eens twee consumpties voor! Bent u niet in de gelegenheid om zelf kaartjes te halen? Bestel ze dan via de mail stageband@sebastianus.nl."