Afbeelding
Foto:

Goud voor de rookworst van Keurslager Hans Mom

HUISSEN - Tijdens de landelijke Keurslager rookworstkeuring gaf de thermometer maar liefst 31 graden aan. Gelukkig concludeerde de jury dat deze typisch winterse traktatie van Keurslager Hans Mom ook bij tropische temperaturen geweldig smaakt. De rookworst is dan ook gewaardeerd met het predicaat 'goud'.


Elk jaar weer steekt Keurslager Hans Mom veel tijd in het perfectioneren van de worst. Een vakman wil het nu eenmaal altijd beter doen vertelt Keurslager Hans Mom.

"Voor het tweede jaar op rij hebben wij goud in handen" vertelt de gedreven ondernemer. Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 10 tot en met 15 oktober de derde rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook moge zijn, officieel geopend.

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat.

Keurslager Hans Mom, Raadhuisplein 27 Huissen; 026 3253289.