Afbeelding

Beursvloer Oost-Betuwe:

hoge opkomst en mooie matches

VALBURG - Op 14 november vond bij Watergoed! Strandclub in Valburg de tweede editie van Beursvloer Oost-Betuwe plaats. De Oost-Betuwse Uitdaging organiseerde deze maatschappelijke beursvloer. En met succes zo bleek…

51 bedrijven en verenigingen hadden zich vooraf aangemeld om met elkaar matches te maken op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen. Na het luiden van de grote gong door Bob Jacobs, directeur van Jacobs Beheersbaar Onderhoud en Betuws Ondernemer van het jaar 2016, ontstond een enthousiaste energie onder de meer dan 100 aanwezigen. Al na een paar minuten werd de eerste match gemaakt.

Het resultaat van één uur handelen was 41matches met gesloten portemonnee tussen bedrijven en verenigingen/stichtingen. De matches vertegenwoordigen een maatschappelijke waarde van 24.290 euro. Alle matches werden bekrachtigd door notaris Francois van Schaik.

Een greep uit de matches
Stichting De Minkhof maakte een deal met Sportcentrum De Schaapskooi als locatie voor een dagdeel voor vrijwilligers en de maaltijd. De tegenprestatie is het neerzetten van de grote houten kerstboom van drie meter hoog bij De Schaapskooi.

Bever Autoaanpassingen biedt aan de Zonnebloem afdeling Huissen een halve dag op pad met een rolstoelauto en begeleiding. Hiervoor in ruil mag Bever zich presenteren op een Zonne-middag.

Van Kern naar Kracht coaching matchte met Puur Clownen coachsessies voor de clowns van Puur Clownen.

Overbetuwe voor Elkaar matchte een cursuslocatie bij de gemeente (foto).

Een overzicht van alle matches en de foto’s is te vinden op www.oostbetuwseuitdaging.nl.

Afbeelding