Afbeelding
Foto:

De Kerstmarkt Bemmel 2016 voor jong en oud!

BEMMEL - De Kerstmarkt in Bemmel, die zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 uur wordt gehouden in en rond het centrum, belooft ook dit jaar weer groots te worden. Deze kerstmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een regionaal evenement, dat massaal bezocht wordt door bezoekers uit zowel Lingewaard als de wijde omgeving. Met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten is het een aanrader voor jong en oud!


Op deze koopzondag, waarbij natuurlijk alle winkels geopend zijn, verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven en hobbyisten. Ook is er muziek en zullen op de Promenade vanaf 11.45 uur acht verschillende koren, waaronder twee jeugdkoren, liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Kasteel De Kinkelenburg zal zaterdag 10 en zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 uur weer volledig in het teken staan van kunst. Veertien kunstenaars uit het hele land exposeren met een zeer gevarieerd aanbod aan kunstwerken. Op de markt wordt voor de vierde keer de Proeverij gehouden, waar zestien ondernemers weer de lekkerste hapjes en drankjes presenteren.

Op de parkeerplaats voor AH komt een kinderplein en er zijn diverse activiteiten binnen het thema 'Jong voor Oud' in het oude Mitra-pand grenzend aan het kinderplein. Ook kunnen kinderen van de deelnemende basisscholen weer hun kerstwens kenbaar maken bij de wensboom op de Markt.