Afbeelding

Beddenspeciaalzaak al 30 jaar een begrip in de regio

Jubileumkortingen bij Morgana Damminga!

ARNHEM – Lekker geslapen vannacht? Een veel gestelde vraag, waar lang niet iedereen positief op kan antwoorden. Terwijl dat wel zou kunnen! Bij de meest innovatieve beddenspeciaalzaak Morgana Damminga, leggen ze je graag uit hoe.

Liefst één derde van ons leven brengen we in slaap door. Dan is het toch niet zo vreemd dat je een zo comfortabel mogelijk bed wilt hebben? Maar welk bed past nu het beste bij jouw slaapgedrag? Kom de gratis slaaptest doen! De test meet in acht minuten, welk bed voor jou het meest ideaal is. Uiteraard wordt er uitgebreidt de tijd genomen om de uitslag van de test met je door te nemen. Morgana geeft je zelfs de garantie, dat je tien jaar gezond zult slapen, als je het advies uit de test opvolgt. Sterker nog, Morgana biedt zelfs de mogelijkheid om in het eerste jaar na aankoop nog iets aan het matras of de bodem van je nieuwe bed aan te laten passen. De 365 dagen slaapgarantie is dat. En van de prijzen hoef je niet wakker te liggen, want Morgana Damminga geeft nu maar liefst 30 procent jubileumkorting op talloze producten!

Als je bij Morgana Damminga naar binnen stapt zul je zeer verrast zijn, door de enorm grote showroom die zich boven bevind. Ontzettend veel bedden in vele stijlen staan er opgesteld. Genoeg om volop inspiratie op te doen. Laat heerlijk slapen en fit weer opstaan niet langer slechts een droom zijn... Kom gewoon eens langs en vind je slaapoplossing bij Morgana Damminga. www.morgana.nl, 026-4425108 Venlosingel 21-1, Arnhem-Zuid.