Afbeelding
Foto:

Eska Bemmel start met nieuwe Let's Make Music

BEMMEL - Let's Make Music is een muzikale beginnerscursus voor kinderen die alvast kennis willen maken met muziek en muziekinstrumenten.

Onder begeleiding van muziekdocent Monique Jansen, is op maandag 21 november de eerste cursus Let's Make Music van start gegaan. Zes enthousiaste leerling hadden zich hiervoor aangemeld en nadat zij twaalf lessen gevolgd hadden, kregen de vijf overgebleven leerlingen op 20 februari hun certificaat uitgereikt. Natuurlijk waren de ouders, opa's en oma's en andere familieleden hierbij aanwezig.

Tijdens de lessen is er kennisgemaakt met muziekinstrumenten, leerde de leerlingen noten lezen, hebben ze zelf muziek gemaakt met een blokfluit en hebben ze een aantal instrumenten van Eska mogen proberen. Twee leerlingen hebben zo veel plezier beleefd, dat zij zich inmiddels bij Eska als lid hebben aangemeld. Jenne en Sijmen worden veel succes en plezier op de saxofoon en cornet gewenst.

Na deze succesvol afgeronde eerste cursus, start op maandag 20 maart een tweede cursus waarvoor inschrijven nog mogelijk is.

"Hou je van muziek maken, maar ben je nog een beetje jong om een groot muziekinstrument te bespelen? Dan is Let's make Music echt iets voor jou! Voor meer informatie en opgeven voor de cursus, neem contact op met Marije Peters via jeugdopleiding@eska.nl of 0481 461801." Meer informatie over Eska staat op www.eska.nl.