Afbeelding
Foto:

Sportpodologie Huisman Sport

HUISSEN - Doe een loopanalyse op een van de meest geavanceerde en complete baan van Nederland. Samen met onze sportpodoloog adviseren wij u optimaal over uw schoeisel en zolen.

"Wij maken gebruik van een digitaal videoanalyse systeem. Hiermee filmen we de voeten vanuit 2 kanten om niets te missen van uw dynamiek. Daarbij wordt er ook een dynamische voetplaatanalyse gemaakt en kunnen we precies zien hoe de afwikkeling van de voet is. Niet alleen voor running, maar ook voor wandel, indoor, tennis en voetbal is een analyse van groot belang. Voor een uitgebreide loopanalyse en deskundig advies kunt u een afspraak maken bij onze sportpodoloog Lars Huisman.

Huisman organiseert ook op afspraak informatie- en aanmeetmomenten voor groepen vanaf 4 personen. Hierbij krijgt u informatie over de sport die u beoefent en over de schoenen die hierbij horen. Onze sportpodoloog en sportschoenspecialist Lars Huisman is dan uiteraard ook aanwezig om van ieder afzonderlijk een voetanalyse te maken om zo tot de best passende schoen te komen. Tijdens deze deals krijgt u op schoenen 10% korting en op kleding 20% (met uitzondering van sale)."