Afbeelding
Foto:

Krijg 10 procent korting op ecoverf

tijdens de demodag bij Mattijssen

BEMMEL - Verf en Wonen Harry Mattijssen introduceert op zaterdag 17 juni de nieuwe ecologische verf van Ecotec. Deze natuurlijke verven worden feestelijk gedemonstreerd in de winkel van 12:00 tot 16:00, bovendien ontvangt u ook nog eens 10 procent introductiekorting. Een professionele schilder zal al uw vragen beantwoorden en de vele voordelen laten zien. Onze Ecotec verven zijn niet alleen beter voor het milieu, maar juist ontwikkeld voor uw gezondheid.

Wat is Ecotec-Naturalpaints? Ecotec is een Duitse producent die mens en gezondheid centraal stelt. Met een zorgvuldige keuze van de grondstoffen is Ecotec vooruitstrevend in de verfwereld. Met trots introduceert Verf en Wonen Harry Mattijssen dan ook de Ecotec Leemverf en Leemstucco (kalk- of marmereffect).

De voordelen van ecologische verf: Traditionele verf mag dan wel hetzelfde gewenste effect hebben, er zijn wel schadelijke stoffen in verwerkt. De verven van Ecotec worden gemaakt met natuurlijke grondstoffen. Zo bevat de leemverf geen vluchtige organische stoffen (VOS), geen olie en geen weekmakers. Hierdoor verkleurt deze niet, is nagenoeg geurloos en geeft een goede dekking. Dat maakt de verf ideaal voor uw muren en plafonds.

Kom zaterdag 17 juni naar Verf en Wonen Harry Mattijssen. Onze schilder zal van 12:00 tot 16:00 uur aanwezig zijn om de nieuwe ecoverven op feestelijke wijze te laten zien en uw vragen te beantwoorden. Als u op deze dag besluit de verven van Ecotec te bestellen, ontvangt u bovendien een mooie introductiekorting van 10 procent op uw order.

Verf & Wonen Harry Mattijssen, Dorpsstraat 22, Bemmel; 0481 464214. Bezoek ons ook op: www.mattijssen.com.