Koopjes scoren tijdens Huissen ruimt op! Foto: Foto van Eimeren Huissen
Koopjes scoren tijdens Huissen ruimt op! Foto: Foto van Eimeren Huissen Foto:

Huissen ruimt op!

HUISSEN - Huissense ondernemers gaan voor de finale Huissen in de 'uitverkoop'. In het weekend van 26 en 27 augustus vindt het evenement 'Huissen ruimt op!' plaats. Tijdens dit tweedaagse event is het shoppen in Huissen nog aantrekkelijker dan normaal, worden er in het centrum activiteiten voor kids georganiseerd en kan men natuurlijk ook terecht voor een hapje en een drankje.

De Huissense ondernemers sluiten de sale-periode af met een knallende finale-uitverkoop en een boel gezelligheid. De finale In het laatste weekend van augustus gaat Huissen voor de finale met het evenement 'Huissen ruimt op'. Niet één, maar zelfs twee dagen lang worden topproducten met kortingen van 50 tot 75 procent en soms zelfs wel 90 procent aangeboden. Hét moment om veel koopjes te scoren. Een heerlijk vest of nog wat sfeervolle kaarsen voor op het terras tijdens de nazomeravond, maar ook sportkleding voor het nieuwe seizoen of accessoires om je woonkamer een ander uiterlijk te geven. Dit weekend allemaal te koop voor weinig. Maar let wel; op = ook echt op!

Plaats voor nieuwe collectie

Winkeliers hebben plaats gemaakt voor de nieuwe najaarscollectie die daar in veel gevallen al (deels) te bewonderen en te koop is. Ook het magazijn moet leeg voor nieuwe voorraad. Tijdens 'Huissen ruimt op' worden producten uit vorige collecties op een kraam voor de winkel aangeboden met mega-kortingen. Dé mogelijkheid om 'voor weinig' wat leuks op de kop te tikken. Het aanbod is net zo divers als de winkels in Huissen en alles gaat weg voor een klein prijsje. Weer of geen weer, dit weekend regent het de laatste zomer-aanbiedingen! Bij mooi weer op de kraam voor de winkel en als het regent in de deelnemende winkels. Huissen ruimt dit weekend echt op en maakt plaats voor de nieuwe collectie!

Ook kleintjes ruimen op

Niet alleen winkeliers, maar ook jonge Huissense bewoners die hun (speel)kamer lekker op willen ruimen, kunnen dit weekend hun spulletjes aanbieden op een heuse 'kleedjesmarkt'. Kids nemen een kleedje mee en spulletjes die ze willen verkopen en zoeken een leuk plekje in het centrum van Huissen. Natuurlijk in overleg met de winkeliers en alleen met tweedehands spulletjes van thuis (en met goedkeuring van de ouders natuurlijk). Wil je meer info, loop dan even binnen bij VanMonique. Monique Bouwmeister kan je vertellen wat er mogelijk is. 'Het is een uitje' Huissen houdt voor de derde keer een dergelijke finale-uitverkoop. Het evenement wordt steeds populairder en is, aan het einde van de schoolvakantie, een gezellig uitje voor het hele gezin.

Koopjes scoren en daarna vakantie-ervaringen uitwisselen op het terras of in het café, terwijl de kids zich kunnen vermaken op een speelattractie of op de kleedjesmarkt. Een mooie afsluiter van de vakantie en een goed begin van een nieuw seizoen. Iedereen is welkom op zaterdag 26 augustus van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 27 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. Kom naar Huissen en sla je slag!