Zingen bij gezelligheidskoor Ons verzetje

DOORNENBURG - Vakantie is voor de meesten voorbij. Activiteiten komen langzaam weer op gang, zo ook gezelligheidskoor Ons verzetje uit Doornenburg.

Na een rustperiode van een aantal vakantieweken, begint het koor op woensdagavond 30 augustus met de repetitie onder leiding van dirigent Wim Zweers. Er staan weer optredens te boek bij verzorgingshuizen, Zonnebloem, jubilea en festivals. Maar ook het koffieconcert op 22 oktober in het ontmoetingscentum staat gepland.

Het repertoire van Ons verzetje is zeer breed. Nederlands, Duits, Engels en niet te vergeten de streekliederen. liederen van onder andere Frans Duyts, Jannes Ancora, Andre Hazes jr., allemaal gezellige meezingers. Natuurlijk kan het koor zangeressen en vooral zangers gebruiken om het koor te komen versterken. De repetitie-avonden zijn op woensdagavond van 20.30 tot 22.30 uur met een ingelaste pauze, in het ontmoetingscentrum van Doornenburg.

"Schroom niet kom gerust eens luisteren, of zing een keer mee. Want het motto bij dit koor is 'als het maar gezellig en sfeervol is.' Zit men met vragen, dan mag je bellen naarJosé Stoffels: 048 464590 of José Burgers 0481 424063."