Afbeelding
Foto:

Dansseizoen gaat van start

BETUWE - De Stichting StreekBalletschool (SBOB) gaat vanaf 4 september weer van start met een nieuw dansseizoen. En niet zomaar een dansseizoen, want dit jaar bestaat de SBOB 25 jaar en dat gaat gevierd worden!

Wegens het succes van vorige jaren heeft de balletschool besloten om opnieuw af te trappen met een “Open Huis”. De hele maand september is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een dansles mee te komen doen op de danslocaties in Zetten, Elst, Gendt, Bemmel, Huissen of op de nieuwe danslocatie in Herveld. Alle lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde dansdocenten, die met veel passie en plezier hun liefde voor dans zullen overbrengen.

Er is volop keus in diverse dansvormen, voor jong en oud. Zo geeft de SBOB peuterdans, kleuterdans, klassiek ballet, jazz, modern, streetdance, boys class en diverse lessen voor volwassenen.

"Kortom, danst uw zoon of dochter de hele dag in het rond of lijkt het u zelf leuk om te dansen, neem dan eens een kijkje bij de SBOB in Gendt, Bemmel, Huissen, Elst, Zetten of Herveld. Op www.sbob.info kunt u alle informatie vinden over de SBOB, zoals het lesrooster, tarieven en de locaties. Dans gezellig mee!"