Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening gemeenschapsgebouw Koinonia

BEMMEL - Het gemeenschapsgebouw Koinonia aan Oude Kerkhof 17 van de protestantse gemeente Bemmel is na grondige voorbereidingen en circa één jaar van verbouwen aan de binnenkant weer helemaal van deze tijd. Hiermee is Koinonia weer een gemeenschapsgebouw waar we fijn kunnen samenkomen en activiteiten kunnen organiseren!

"We willen op de startzondag van 3 september Koinonia feestelijk openen en de deuren wagenwijd open zetten voor iedereen! Het thema van Startzondag 2017 is ‘een open huis’ – onze opening van Koinonia is dus zeer toepasselijk. Een open huis zijn is immers een eerste voorwaarde om gasten zich welkom te laten voelen in onze kerk.

Bij deze nodigen we iedereen dus ook van harte uit om te komen op onze startzondag om 10.00 uur in de eredienst en hierna bij de opening van Koinonia van 11.00 - 14.30 uur. De protestantse kerk staat aan de Oude Kerkhof 13 in Bemmel.

We willen op startzondag ook alle betrokkenen bedanken en in het zonnetje zetten, dit zijn de sponsors en de vrijwilligers. Door de sponsoring en de zeer grote inzet van de vrijwilligers hebben we deze zeer grondige verbouwing kunnen realiseren. We zijn zeer onder de indruk van het doorzettingsvermogen van de vrijwilligers en hun zeer hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau.

De buitenkant is helaas nog niet gereed, dit is met name het pleisterwerk van de muren en de bestrating met mooie klinkers. Enerzijds vanwege het opraken van het budget, anderzijds het vinden van vrijwilligers voor deze activiteiten.We willen graag hier tijdens de opening aandacht voor vragen."