Inschrijving kinderkleding-

en speelgoedbeurs

GENDT - Op zaterdag 7 oktober houdt Speelotheek 't Gentje een beurs voor speelgoed en kinderkleding. Op deze beurs kunnen baby-artikelen, winterkleding in de maten 74 tot en met 176, 34-36 en xxs, xs en s worden aangeboden. Ook kan speelgoed verkocht worden.

"Als u artikelen op deze beurs wilt verkopen, kunt u vanaf maandag 4 september 2017 langskomen op de speelotheek. U kunt dan inschrijflijst, prijskaartjes en een handleiding krijgen zodat u thuis alle artikelen kunt inschrijven en voorzien van een code en de prijs. Het inschrijfgeld is 1,50 euro per lijst. Iedereen die een inschrijflijst wil, moet persoonlijk langskomen."

De speelotheek is gevestigd in de barak op het plein van Integraal KindCentrum de Vonkenmorgen, Schoolstraat 1 (ingang kerk/ voliƫre) in Gendt. De openingstijden zijn: maandag van 18.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 15 tot 17 uur.

"De te verkopen spullen levert u vrijdag 6 oktober in bij De Providentia in Gendt. Na afloop van de beurs haalt u de opbrengst van de verkochte artikelen samen met de overgebleven spullen op. Ook is er de mogelijkheid om niet verkochte artikelen te schenken aan een goed doel."

De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed en het organiseren van activiteiten voor kinderen. De beurs vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in De Provientia, Dorpstraat 5 in Gendt.