Afbeelding
Foto:

De Minkhof: ook op zondag...

BEMMEL - "Ook op zondag blijven we op De Minkhof genieten van de zomer. Omdat door omstandigheden de lezing van Louis Dolmans op 2 juli niet door kon gaan, staat deze ontmoeting, lunch en natuurpresentatie nu op zondag 3 september gepland. Louis Dolmans komt ons vertellen over zijn inspanningen om oude graangewassen - zoals Wilhelminatarwe - te kweken."

Op zondag 1 oktober zorgt de culinaire kookgroep voor een verrassing. Kaartjes voor deze zondag zijn vanaf september te verkrijgen. De kosten voor deze ochtend/middag zondagsopeningen van 11:00 tot 14:30 uur bedragen inclusief lunch 7,50 per keer (bij inschrijving te voldoen).

"Ook de komende maanden gonst het bij De Minkhof van allerlei activiteiten. Wilt u de dagelijkse sleur of stilte doorbreken, kom dan langs bij De Minkhof. Neem uw vriendin, buurvrouw of buurman mee en stap gewoon de drempel over. U loopt maar één risico... en dat is dat u alweer uitkijkt naar een volgende keer!" Meer informatie staat op www.minkhof.nl. (0481 357185, alleen op maandag, woensdag en vrijdag; 06 41575409 Ina Rutgers Minkhof coördinator op maandag, woensdag en vrijdag 10:00 tot 12:00 uur).