Afbeelding
Foto:

Hutaf viert gouden jubileum

HUISSEN - Op 1 september is het vijftig jaar geleden dat tafeltennisvereniging Hutaf werd opgericht. Het hele jaar zijn er binnen de vereniging activiteiten georganiseerd om deze mijlpaal te vieren. Zo werd de tafeltenniszaal begin dit jaar geheel gerenoveerd en feestelijk heropend en werden alle teams in een nieuw tenue gestoken.


Eind mei volgde een tafeltennismarathon waarbij de Hutaf-leden 25 uur non-stop tafeltennisten op drie tafels voor het goede doel. Uiteindelijk kon liefst 2500 euro overhandigd worden aan stichting Make-a-Wish. Make-A-Wish is een stichting die de liefste wensen vervult van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Onderdeel van de marathon was een goed bezochte tafeltennisdemonstratie van oud Europees kampioen Bettine Vriesekoop.


Het meer officiƫle gedeelte van het jubileumjaar vindt plaats op zaterdag 2 september. Op die dag is van 15.00 tot 17.00 uur een receptie georganiseerd voor leden en oud-leden. Ook het bestuur van de NTTB afdeling Gelre, het bondsbestuur van de NTTB en een aantal tafeltennisverenigingen hebben een uitnodiging ontvangen. Met al deze mensen samen zal er in Hutaf-stijl stil worden gestaan bij dit jubileum.